Onze Ontwerpers

Iconische designers van Nederlandse bodem; Edward van Vliet, Workingbert en Studio Ons hebben speciaal voor Textiles & More collecties met dessins ontworpen.

Edward van Vliet

edwardvanvliet® is een gevestigd internationaal ontwerpbureau dat vanuit zijn creatieve studio in Amsterdam een wereldwijd klantenbestand bedient. De professionele studio heeft een opvallende goede reputatie met marktleiders op het gebied van hospitality, premium brand retail en luxe vastgoedontwikkeling.

Met affiniteit voor hospitality design, strategische art direction en lifestyleproducten, heeft de studio onder leiding van Edward van Vliet een indrukwekkend klantenbestand en een reputatie voor het leveren van uitzonderlijk design.

Bekijk hier de collectie design stoffen die Edward van Vliet voor Textiles & More heeft ontworpen.

Bert Timmermans

Bert Timmermans werkt onder de naam Workingbert. Experimenten in digitaal printen zijn leidend in zijn producten. Van uniek wandontwerp tot de Ready to Wall-collectie, wandbekleding en wandgordijncollectie. De mogelijkheid van kleurverfijning door het digitaal printen, in combinatie met het bedrukte materiaal, resulteert altijd in specifieke tactiliteit. Het bedrukte oppervlak evolueert naar een nieuwe textielervaring die goed werkt in verschillende interieurs.

Voor Textiles & More experimenteerde Bert met handgemaakte fotogrammen van welted bloemen. De keuze om af te drukken op een zeer lichte voile stof en een diepe fluwelen stof benadrukt het natuurlijk verloop van kleuren en vormen. Zachtheid in onze interieurs is nodig.

Bekijk hier de design stoffen en carpets van Bert Timmermans.

Studio Ons

Studio ONS is een ontwerpstudio opgericht door Nathalie Schellekens in 2006.

De studio ontwerpt interieurproducten met een iconische uitstraling, geïnspireerd op het dagelijks leven, de natuur, vormgeving en architectuur. Hierdoor ontstaan tijdloze ontwerpen met bijzondere aandacht voor detaillering en gebruik.

Studio ONS heeft de afgelopen jaren onder andere producten ontworpen voor internationale merken zoals Fatboy, Borek en Textiles & More.

THE PROPS is een bijzondere serie karpetten binnen de Luxury Print Carpets collectie van Textiles & More. Het betreft een spectaculaire serie hoogwaardig geprinte wand- en vloerkleden. Rondslingerende proppen papier in haar studio inspireerden haar tot een nieuwe collectie patronen. De enorm uitvergrote proppen en de bijna psychedelische patronen trekken je aandacht en geven een verrassende toevoeging aan zowel zakelijke als particuliere ruimtes.

Bekijk hier de carpets van Studio ONS.