Over Ons

T&M ontwikkelt innovatieve gordijn- en meubelstoffen van hoogwaardige kwaliteit die worden toegepast in interieurprojecten, waaronder hotels, kantoren, zorginstellingen en woningen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van traditioneel geweven stoffen, maar ook van gedrukte stoffen (digitaal / transfersublimatieprint). Dit heeft geresulteerd in  mooie collecties van T&M, “Gordijnstoffen en Design stoffen”

Naast geweven stoffen ontwikkelt T&M “custom-made” ontwerpen door gebruik te maken van een diversiteit aan type stoffen. Dit zijn met name gedrukte ofwel geprinte stoffen, maar ook andere type stoffen zijn, zoals breisels of getufte stoffen. Dit allen voor zowel grote als kleine interieurprojecten, “Design your own fabrics”.

Daarnaast is T&M projectdistributeur van het merk “mFLOR”.
mFLOR is een sterk LVT/PVC merk wat bekend staat om uitmuntende kwaliteit, slijtvastheid en een natuurgetrouwe uitstraling. Daarnaast is het gemakkelijk in onderhoud en zorgt de ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen perfect voor een gezond binnenmilieu. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.

Sinds september 2021 print T&M ook tapijt. T&M biedt de mogelijkheid om uw eigen ideeën/ontwerpen en dessins te laten drukken op een van onze 8 ondergronden, ” Design your own carpets”.
Vanuit deze nieuwe ontwikkeling heeft T&M een eigen collectie printtapijt, “T&M Luxury Print Carpets” gelanceerd in 2022.

Naast de “T&M Luxury Print Carpets” collectie en de T&M Gordijn collecties, kan T&M zorgdragen voor volledige ondersteuning in projecten, als solide partner en ter ondersteuning van architecten en interieurontwerpers. Denk hierbij aan print gordijnen, print stoffen algemeen, printtapijt en complete collecties van karpetten en gordijncollecties, “Textiles & More”.

Bob Looijschelder, general director

Pascal Versluis, sales director

Joey Miero, account manager

Cindy Buné, account manager

Sandra Post, commercial backoffice

Anoeska van Alderwegen, commercial backoffice