Over Ons

T&M ontwikkelt innovatieve gordijn- en meubelstoffen van hoogwaardige kwaliteit die worden toegepast in interieurprojecten, waaronder hotels, kantoren, zorginstellingen en woningen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van traditioneel geweven stoffen, maar ook van gedrukte stoffen (digitaal / transfersublimatieprint).

Naast geweven stoffen ontwikkelt T&M custom-made ontwerpen middels van diverse stoffen voor zowel grote als kleine interieurprojecten. 

Daarnaast is T&M ook projectdistributeur van de vooraanstaande merken in vloeren en kussens zoals mFLOR en Rohleder. 

mFLOR is een sterk LVT/PVC merk wat bekend staat om uitmuntende kwaliteit, slijtvastheid en een natuurgetrouwe uitstraling. Daarnaast is gemak in onderhoud en de ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen perfect voor een gezond binnenmilieu. 

Vanaf 2019 heeft T&M een samenwerking met Rohleder. Rohleder produceert verfijnde geweven meubelstoffen van de hoogste kwaliteit in een breed scala aan kleuren, structuren en patronen. 

T&M zorgt voor volledige ontzorging in projecten, als solide partner en ter ondersteuning van architecten en interieurontwerpers. 

Bob Looijschelder, general director

Pascal Versluis, sales director

Joey Miero, account manager

Cindy Buné, account manager

Sandra Post, commercial backoffice

Anoeska van Alderwegen, commercial backoffice