Textiles & More op Independent Hotel Show 2023!

Op 14 en 15 maart 2023 wordt The Independent Hotel Show georganiseerd in de RAI te Amsterdam. Het is hét jaarlijkse hospitality-evenement dat zich volledig richt op managers van luxe- en boetiekhotels en onafhankelijk denkende hoteliers uit heel Europa.

Wij zijn verheugd wederom deel te nemen aan dit inspirerende event.

De entree van de show is The Lobby. Deze is ontworpen door designer Ingrid van der Veen en is samen met Textiles & More gerealiseerd. 

Ingrid heeft in haar ontwerp een omgeving gecreëerd waarin we binnen 1 stap de hectiek achter ons kunnen laten en ons kunnen overgeven aan de rust. Het ontwerp is geïnspireerd op het natuurlijke element water. Lees hier meer over het design concept.

Samen met Ingrid zochten we naar het optimale in bijpassende kleuren en materialen voor het Lobby design. Alle blauwe en rode gordijnen en op maat gemaakte geprinte tapijten zijn uiteindelijk met de grootste zorg door Textiles & More geproduceerd. 

Textiles & More ontvangt u graag in The Lobby of in stand E08 om u kennis te laten maken met de eindeloze mogelijkheden om uw hotelinterieur in te richten met onze geprinte stoffen en tapijten.