DUM Dips NEW!

Textiles & More produceert exclusieve DUM Dips collectie voor DUM Office.

Breng een dosis dynamiek binnen uw interieur project met de “Dum Dips” gordijnstoffen. Een collectie levendig bedrukte gordijnstoffen die perfect passen bij het meubelmerk DUM Office.

Trouw aan hun naam, zien de gordijnen eruit alsof ze in een kleurbad zijn gedompeld, waardoor een kleurgradatie van onder naar boven ontstaat. Alle kleuren komen overeen met alle 11 kleuren van de DUM collectie. Levendig en fris geel en groen, donker en ingetogen of licht en stoffig grijs, dromerig roze of wijnrood, verfijnd donkerblauw en zwart.

> Bekijk hier alle kleuren

Het coördinerende kleurenpalet van de DUM Dips is de perfecte match in combinatie met het DUM meubilair. Ideaal toepasbaar als
raambekleding, als roomdivider of als kleuraccent voor een muur.

De Dum Dips zijn verkrijgbaar in 8 verschillende brandvertragende stofsoorten, waaronder dim-outs, black-outs, linnen, satijn en voile. Met een hoogte van 280-300 cm biedt Dum Dips een naadloze gordijnoplossing van vloer tot plafond. En omdat de stoffen op bestelling worden geproduceerd, hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over materiaalverspilling.

Ontwerp door Wiebe Boonstra & Marc van Nederpelt