Gordijncollectie DUM Dips slaat aan!

DUM en Textiles & More: “De reacties zijn tot nu toe overweldigend!”

Begin mei introduceerde Textiles & More en DUM via Wonen360 de nieuwe gordijncollectie Dum Dips. Inmiddels zijn we bijna twee maanden verder en zijn de reacties tot nu toe overweldigend, laat Textiles & More weten. De Dum Dips zijn verkrijgbaar in 8 verschillende brandvertragende stofsoorten, waaronder dim-outs, black-outs, linnen, satijn en voile. Met een hoogte van 280-300 cm biedt Dum Dips een naadloze gordijnoplossing van vloer tot plafond. En omdat de stoffen op bestelling worden geproduceerd, hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over materiaalverspilling. De collectie is ontworpen door Wiebe Boonstra & Marc van Nederpelt.

T&M: “architectenbureaus reageren zeer enthousiast. Na de lancering zijn er inmiddels veel aanvragen gekomen voor stalen en projecten, niet alleen uit Nederland maar ook uit Berlijn, Zweden, Tsjechië en Amerika. Terwijl de stalenbundels nog in volle productie zijn de eerste projecten ondertussen al uitgeleverd, zoals de co-working space MBSY in Design Post Keulen.”

Met de Dum Dips gordijnstoffen wordt een dosis kleur binnen interieur projecten gebracht. Het is een collectie levendig bedrukte gordijnstoffen die perfect past bij het meubelmerk DUM. De tinten komen overeen met de elf kleuren van de DUM collectie. Levendig, fris geel en groen of licht en donker grijs, dromerig roze of wijnrood, verfijnd donkerblauw en zwart.

In interieur projecten zorgen de gecoördineerde kleuren van de Dum Dips en de DUM collectie voor een fantastisch effect. In de showroom van DUM in Zaandam is hier een prachtige presentatie van te zien. De Dum Dips kunnen uiteraard ook los als sfeer makende gordijnen, room-dividers en als kleuraccent voor wanden worden toegepast.

De Dum Dips zijn verkrijgbaar in elf kleuren en in acht verschillende brandvertragende stofsoorten, waaronder dim-outs, black-outs, linnen, satijn en voile. Met een hoogte van 280-300 cm biedt Dum Dips een naadloze gordijnoplossing van vloer tot plafond. Omdat de stoffen op bestelling worden geproduceerd, hoeft de klant zich geen zorgen te maken over materiaalverspilling.

Projectco working space MBSY Keulen / https://wrks.space
Fotografie: Silke Steinraths
DUM www.dumoffice.com
Textiles & More www.textilesandmore.eu