New! Luxury Print Carpets – design by Workingbert

Textiles & More: “blijven innoveren en constant op zoek naar nieuwe toepassingen en oplossingen”

Per 1 september hebben we onze collectie mFLOR Luxury Vinyl Tiles, gordijnstoffen en kussens uitgebreid met onze unieke Luxury Print Carpets. Diverse soorten luxe tapijt die de unieke eigenschap hebben onbedrukt te worden met de meest kleurrijke designs.

De eerste Textiles & More collectie “Luxury Print Carpets” bestaat uit 4 bijzondere designs by Workingbert. We hebben de designer gevraagd om de dessin mogelijkheden van digitaal geprint tapijt tot in detail uit te werken.

De serie van Workingbert maakt optimaal gebruik van digitaal printen waarbij op ontelbare manieren de meest heldere kleuren en kleurverlopen zijn toegepast. Deze designs zijn beschikbaar op een luxe 1700 grams Nieuw-Zeeland wol en een 1300 grams polyamide kwaliteit. De zachte vleug zorgt ervoor dat het design extra wordt benadrukt.

Ontstaan vanuit handgemaakte schetsen en gecombineerd met de digitale mogelijkheden zijn er grafische ontwerpen ontstaan met de zachtheid en organische vormen zoals we deze van Workingbert kennen.

Bekijk hier alle designs van Workingbert voor T&M.